DEAR JULY,

dear nekta

Dragă Iulie,

De ce să ne mințim, nu te chiar așteptam. M-ai luat așa pe nebronzatelea, ăștia mici plâng că le-a picat Bacovia, în termometre încă-i Martie și ai venit cum nu se putea mai rău: lunea. Acum dacă tot ești aici, hai bine, rămâi…doar nu te-oi trimite acasă.

Nu-s dușmănoasă, dar ce atâtea vedetisme pe tine? Mi-ai scos-o pe Serena din optimi, aduci scumpiri, modificări, la radio Întâi Iulie, la TV a doua lună de vară, în presă tot tu…hai că te știam cu obraz mai subțire! Instalează-te și tu mai chill, take your time și poate ne împrietenim…

Nu că te-ar interesa, dar am făcut o listă și-i plină ochi. Sunt multe de bifat, multe de terminat, nu te mai strâmba…nu te-am chemat eu așa pe nepusă masă. Pfoai și cât vă urăsc pe ăștia ce vă autoinvitați!! Puteai da un beep înainte. Un mail măcar?! Te-ai gândit că mă plictiseam de una singură. Nu, deloc. Abia ce m-am acomodat cu Iunie.

Poate te-am luat un pic prea tare, poate. Un pic.

Hai că pun apă de-o cafă. Cu două de zahăr, știu, știu din verile trecute. Și zi un pic, te uiți peste oferta mea? Semnezi cu mine? E win-win: lungești cât poți astea 31 de zile și 30 nopți și să mor dacă mă mai smiorcăi vreo secundă.

Dragă Iulie, fă-te lungă, caldă și leneșă.

Te pup…amical, nu te umfla prea tare:*

Ce zici?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: