DIN CARUSEL

Azi-noapte eram într-un carusel la 2 metri de plajă. M-am trezit fericită cumva și licărea telefonul. Zic, sigur e un mesaj de bună dimi de la mami sau Alex. I-a luat-o mami înainte. Oglinda a fost foarte de gașcă și ea astăzi. Am văzut o față veselă și curată și-am zâmbit după ea. Chestia e că am rămas așa și mă dor obrajii.

Nu e soare încă, da’ am carioci pe birou. Lucruri de făcut? Suuuunt. Întotdeauna sunt. Multe și frumoase. Cu timpul nu mă prea laud, dar sigur ajungem la un compromis. Într-o zi de marți vreau să fac mai multe decât luni, că imediat e miercuri și asta știi ce înseamnă? Că-i mijloc de săptămână la mine. Și primele două din stânga cu joi și vineri din dreapta o bagă pe miercuri la înghesuială! Deci, clar, vine greul!:)

Dacă n-ai visat nimic drăguț, încearcă să adormi la ore mai normale. Dacă în Inbox e doar Cronos, lasă-mi numărul tău. Dacă nici cu oglinda nu ești în relații bune vezi de-un Ajax, de-un burete, încearcă un dans, strâmbături, ceva trebuie să funcționeze!

Iar dacă toate astea ți se întâmplă + ceva extra…atunci…bine-ai venit în club!:*

Ce zici?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: