ACASĂ

acasa la nekta

Știi senzația aia de acasă? Când te trezești dimi târziu și stoarce mașina de spălat, când cineva își usucă părul în holul mic, tu te mai întinzi un pic sub alb, sub plapumă…știi senzația aia de siguranță cumva? Când ieși în pijamale și-n bucatarie e miros de pâine în ou și cineva se bucură să-ți vadă mutra aia fără machiaj, chiar dacă te ceartă că iar ești desculță pe gresie? Știi când ceapa călită se duce cu miros de ojă si-apoi ăsta trece cu miros de mandarină?

Știi când găsești pastă de dinți uscată pe chiuvetă, dar nu ai cum să te superi pentru că e felul cuiva drag ție de a-ți spune că s-a grăbit să prindă 3-ul? Că cineva are școală și că tu iar ai dat skip. Știi feelingul ăla de șosete desperecheate și gândul ăla de doamne dă să nu trebuiască să mă descalț pe undeva. Știi când găsești toate gecile din cuier pe jos și nicio cheie din patru nu-i la îndemână?

Știi senzația de foame de budincă noaptea după 1 și drumul în șlapi până la non-stop pavat doar cu bune intenții? Ai făcut pătrățele pe abdomen de la râsul în hohote din bucătărie până în uscătorie? Aduni facturile, cursurile,  pliantele de la pizza și bilețelele toate la un loc? Știi când eviți cluburile pentru că oricum la tine-i ca-n Janis? Într-o cameră folk, în alta Shakira, dinspre baie MajesticCasual, de la etaj rockăreală. Știi când dai cu mopul în prosop după duș și pe final toată apa din găleată se varsă pe picioarele tale?

Dacă nu știi, înseamnă că nu ești acasă. Noi am bătut la tine.

Ce zici?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: