TREBUIE SĂ AIA, TREBUIE SĂ AIALALTĂ.

nekta happy fish

Trebuia să trimit o temă și n-am trimis-o. Trebuie să plătim chiria până-n 18. N-am bani, trebuie să fac rost, îi adun, tu da’ nu lei că euro, trebuie să schimbi. Tre’ să fiu pe 13 la lucru să dau ora exactă. Trebuie să câștigăm meciul ăsta ca să ne calificăm. Să-l scoată cineva pe Andrei de la grădi și tot cineva să ia pită. Trebuie să slăbești anul ăsta, da-ți plac chiflele. Ia cu franzelă! Vezi că mâine trebuie să fie cineva acasă că vin ăia cu centrala. Tre’ să ai toate prezențele să intri-n examen. Trebuie să aia, trebuie să aialaltă. La naiba cu tot ce trebe!

Acum 20 de ani nu trebuia decât să-mi spăl dințișorii, să mă joc cu Barbie-le all day long și să nu intru încălțată pe covor. Era persan. Mare scofală! N-aveam nicio problemă cu cerințele astea, acum îmi dau seama de ce zice mami c-am fost un copil tare bun. Cred și io!

Nu că tânjesc neaparat după vremurile apuse, da’ nici n-aș zice pas peștișorului de haur, mâca-ți-aș, de-ar promite că mă face iar de-o juma’ de metru. Problema e că n-am nici undiță și nici nu merg pe baraj la pescuit. Unde altundeva să-l prind?! Că între noi rămâie vorba, mie și ăia de acvariu mi-au murit. Unul câte unul se prezentau dimineața cu burta-n sus. Cred că trebuia să le răresc mesele. Vezi, iar trebuia câte ceva!…

Măcar au murit ca boierii. Sătui.

Trebuie să înțeleg că înapoi nu mă mai pot întoarce, chiar de mi-aș dori grav să am iar 10 ani și să știu planetele mai bine ca Dino. Colega mea știa pe dinafară alinierea planetelor, juca și fotbal cu băieții și avea și timp de telenovela ”La Mentira” cu Guy Ecker. Doamne, că omul ăla arată la fel de când îl știu!! Na, mă intimida un pic Dino cu vastele ei cunoștințe. Adevăru-i că eu mai mult eram preocupată de spectacol în fața blocului, decât fotbal. Fiecare cu înclinațiile sale, ce-i? Suntem prietene și-n ziua de azi, lasă-le încolo de planete și meteoriți. Când dau test la științe o sun și când vrea free pass la vreun concert mă sună. Adică niciodată.

Sunt mărișoară. Nu tu copil, nu tu adolescentă, nu tu femeie. Sunt mărișoară si-am un 23 în spinare. Trebuia să mă gândesc că odată cu creșterea, cresc și ”trebuie să”-urile. Nici nu-i justificabil tămbălăul ăsta ce-l pornesc, știu, oke? Las postarea asta aici că-i spațiul meu și sarcinile mele și când mă cert cu Sonia că-mi cere bani de facturi să-mi trimită numa’ linkul să mă calmez. Și poate ai și tu ”trebuie să”-uri comune și ne calmăm împreună. Hai că dau publish, trebuie să fug la duș! 😉

Ce zici?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: