REVIZII

you nekta

Când e murdară, mai amâni. Nu-i atât de grav, încă nu ți-au scris copiii cu degetul ”spalămă”. Fără cratimă. Când rămâi fără benzină, mergi la Mol să alimentezi. Când bate ceva la mașină, suni mecanicul și o duci la service. Când ai pană, cobori vreo 2, 3 sfinți și scoți roata de rezervă din portbagaj.

Când nu mai vrea să printeze, apeși pe toate butoanele, îi bagi și un restart. Când face urât, îi pui un top nou de hârtie. Când nu mai are tuș, o duci la încărcat.

Când se prelinge apă pe după robinet, ștergi cu prosopul. Dacă e ud iar, improvizezi o instalație românească. Pui o cârpă și niște sârmă. Când țâșnește și pe-acolo, mai ceva ca-n desene animate, te cauți de 50 de lei prin toate buzunarele, ale tale sau ale vecinului și montezi o baterie nouă.

Când ești tu murdar, faci duș. Când te doare spatele zici ”am îmbătrânit”. Când te supără o migrenă iei un Ibuprofen. Când obosești foarte repede crezi că nu ai dormit destul. Când cazi de pe picioare, te duc oamenii de lângă la doctor. ”De ce n-ați venit mai devreme? Sunteți în ultimă fază.”

”Am fost ocupat…am fost cu mașina, imprimanta și robinetul la control.”

______________________________________

Scris de Nekta  ♥.

nekta

Ce zici?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: