SOARE, MARE, AMORE.

br nekta mare

La mare în perioada asta nu e deloc ca la mare în perioada aia. Știi tu. La mare în perioada asta miroase foarte tare a liniște, sirene blonde și a sare. Mai miroase a soare, un soi de soare pe care nu-l întâlnești în sezon. E mai blând acum și mai temperat, aproape că te lasă să te uiți la el fără ray bani, ca să-ți faci o idee ce de gașcă e-n mai.

Oamenii cred că m-a obosit drumul, că soarele n-are miros și macii ăia instagramici mi s-au urcat la cap. Sunt exact aceiași oameni care încă mai cred c-o să prindă un iphone gratis dacă dau like & share unui site fantomă, deci da, îți dai seama cât sunt de afectată de crezul lor.

Am intrat într-un duty-free la Constanța să probăm ray bani adevărați și să testăm parfumuri, am convertit euroi în lei ca să le ghicim prețul, dar ghici acum ghicitoarea mea? Niciunul nu miroasea a soare! Sau mare. Sau amore. Nici măcar să se-apropie. Ce chestie, nu? Clișeul ăla cu fericirea care nu se poate cumpăra până la urmă era chiar pe bune și tot ce ne învață filmele siropoase e true story.

Sau poate doar m-au afectat macii ăia 🙂

__________________________

Scris de Nekta ♥.

Un gând despre „SOARE, MARE, AMORE.

Adăugă-le pe ale tale

Ce zici?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: