CAND ESTI FERICIT

nekta morning eggs

Când șosetele își găsesc perechea. Când e toamnă și prinzi sub talpă o frunză uscată care face „cranț”. Când e vară și te plouă seara până la chilot. Când e iarnă și se-aprind beculețele-n oraș. Când faci îngeri în zăpadă. Când mănânci un țurțure fără să fii certat. Când calci pe bălțile înghețate.

Când în spatele unui 226 plin apare un 226 gol. Când găsești căștile în buzunar. Când ai un leu mărunt de cafea. Când legitimația e ștampilată. Când e primăvară în toată piața de flori. Când e duminică și nu te trezește alarma. Că te trezește un sărut cu ochii închiși. Când uleiul e încins și spargi ouăle-n tigaie. Când sare pâinea din toaster.

Când atingi cu degetele o piele mai fină decât a ta. Când iei un tricou curat de pe sfoară direct pe tine. Când te ia mama în brațe și te umple de siguranță. Când intră dimineața la tine în cameră să te pupe, înainte să plece la serviciu. Și miroase a mami, că mamele au mirosul lor specific. Când aveai doar vreo 6 ani.

Când 9,49 se rotunjește la 10. Când dormi în așternuturi proaspăt schimbate. Când tragi șosete plușate peste degete reci. Când pe telefon apare numele cui ar trebui să apară. Când la radio e cântecul tău preferat. Când se aburesc geamurile și desenezi ceva: un nume, un smile, o inimioară ♥.

Când proful te strigă după poreclă. Când deschizi punga de popcorn ieșită de la microunde. Când te grăbești și semafoarele-s pe verde. Când îți zâmbește copilul tău. Când spune pentru prima dată „ma-ma”. Când suflă în lumânări. Când tortul e de ciocolată.

Când, după interviu, vin analizele de angajare. Când cineva te recunoaște după voce. Când câinele tău îți sare în brațe. Când găsești bani uitați în haina de iarnă. Când tușul face codița perfect. Când îți cufunzi mâinile într-un sac cu orez. Când te trezești în mijlocul nopții și realizezi fericit că mai ai câteva ore bune de somn. 

Când treci de la teniși la șlapi și apoi la tălpi desculțe. Când lenea se mută la tine în balcon. Când îți apar forme în cafea. Când un val îți gâdilă picioarele bronzate. Când soarele se trezește, dar și când soarele ațipește. Când sfârâie slăninuța pe grătar. Când desfaci o doză rece. Tssss. Când echipa ta a câștigat la un punct diferență. Când pe TV dau iar „Veronica”. Cred că atunci știi că ești fericit.

Nekta

nekta-logonekta-pnglogo-io

Ce zici?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: