LUMINA DIN NOI

La ei, sclipirea, pur și simplu, se vede. Din avion.

Ieri mi-a fost dat să trăiesc un moment unic. Să-mi caut și să-mi găsesc rochia de mireasă alături de cea mai bună prietenă a mea: MAMA. Să nu mă întrebați cum arată, cât a costat, ce brand este – toate astea pentru mine sunt aproape nesemnificative. Adevărata fericire a fost să împart momentul cu mama, care, nu întâmplător, împlinește astăzi 29 ani de căsnicie lângă tatăl meu. Am mai zis în repetate rânduri că mi se pare că eu trăiesc atât bucuriile, cât și supărările un pic mai intens decât restul oamenilor. Asta poate fi și o binecuvântare, dar și un ghinion! 😊

Nu prea am modele în viață, inspirația mi-o alimentez din mulțimea de oameni cu care am contact aici sau off-line. Fiecare om are o sclipire în el care îi luminează fața. La unii e vizibilă când vorbesc despre copiii lor, alții o afișează când câștigă echipa preferată, alții când călătoresc, unii oameni se luminează când vorbesc despre un film bun sau o carte citită, o tură perfectă de ski sau un concert în aer liber. Aș putea continua la infinit. Cât despre părinții mei…la ei sclipirea, pur și simplu, se vede. Din avion.

De multă vreme, poate de ani, nu am mai simțit ce simt acum: o liniște, o mulțumire și o pace instalate, bine merci, în inima mea. Nu știu ce va fi mâine, dar astăzi sunt bine. Ceea ce vă doresc și vouă 💛.

Nekta

Ce zici?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: