SEMN DE „TE IUBESC”

Știu că nu pare mult, dar când reușești seara să-ți faci unghiile, să-ți gătești prânzul pe mâine sau să-ți calci o cămașă pe a doua zi, e semn de „te iubesc”. De la tine pentru tine.

Poate că nu pare mult, dar atunci când oprește el mașina de spălat, fiindcă tu ai căzut lată la finalul unei zile capricioase și găsești a doua zi hainele pe uscător, e semn de „te iubesc”. Când duce zilnic gunoiul, pe principiul că tu ești prea curată pentru treaba asta murdară, când spală vasele din proprie inițiativă, când ajunge acasă de la Kaufland cu măsline, telemea, pungi alimentare și-un buchet de lalele galbene într-o zi de luni, e semn de „te iubesc și suntem doi în casa asta”. De la el pentru ea.

Poate pare puțin lucru, dar dacă echipamentul de fotbal e mereu curat marțea, ciorapii au aceeași culoare și se găsesc jeleuri în bufet, chiar dacă ea e la dietă, e semn de „te iubesc”. De la ea pentru el.

Chiar dacă nu pare mult, dacă te așteaptă dimineața o cafea gata preparată, două zâmbete largi și cel puțin un compliment vestimentar, e semn de „te iubesc”. De la colege pentru colege.

Chiar dacă televizorul, radioul, instagramul, facebookul, vedetele de carton vă îndeamnă la perfecțiune, valută, lux prost înțeles, așteptări prea mari, suflet prea mic…frânați!
Faceți prima la dreapta și opriți la semn. Semnul de „te iubesc”.

Nekta

Un gând despre „SEMN DE „TE IUBESC”

Adăugă-le pe ale tale

  1. Minunat semn. Nu este de oprire însă, ci de prioritate. Pe strada asta se circulă liber, toate restricțiile pică și toți care se iubesc merg pe un singur sens, cel al iubirii. Mi-au plăcut mult dovezile voastre de iubire. Gesturi mici pentru o dragoste mare. Unde dragostea este mai mică abia, sunt căutate vorbele cele mari, pentru completare. Felicitări Nekta!

    Apreciat de 1 persoană

Ce zici?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: