CURĂȚENIA DE PAȘTE

– Bună seara, aveți 5 minute pentru a vă prezenta produsul nostru de curățenie incredibil, revoluționar, nemaiîntâlnit și nemaipomenit?! Nu? Foarte bine, pentru că noi vi-l prezentăm oricum!

Vă facem cunoscută în premieră națională și, de ce nu, internațională „Metoda Curățeniei de Paște în 5 pași simpli”!

Pasul 1, foarte important: nu se umblă cu mănuși! Se curăță cu mâinile goale, spălate și uscate tot ce este de curățat. Se începe curățenia cu interiorul, iar, la final, ne ocupăm de exterior.

Pasul 2: se face o mică sau mare incizie, după caz, până se ajunge la suflet. Acesta trebuie luat în palmele curate și suflat de praful fin, depus recent deasupra sa. Apoi, cu o cârpă moale, se îndepărtează urmele de supărare, invidie, furie și tensiune. Pentru dureri mai vechi, doliu sau dor, se încearcă repararea cu răbdare, conștienți fiind că o curățare totală sau o reinstalare a opțiunilor din fabrică este imposibilă. Odată curățat, sufletul se pune la loc, mult mai ușor și mai îngrijit. Incizia se vindecă de la sine.

Pasul 3: din gură se îndepărtează orice vorbă dură, urâtă sau răstită. Se caută bine, bine, până rămâne doar limba dulce, care mult aduce.

Pasul 4: burtoiului i se va da o resetare de la „salamuri”, „miciuri” și șaorme, măcar până duminică, și, spre surprinderea sa, va fi curățat cu apă plată, pâine cu zacuscă sau orez cu legume.

Pasul 5: mintea se deschide, cumva, cumva, se trage de ea, se insistă, până se deschide, se extrag cu penseta gândurile negative, cheful de harță și dușmănia și, cu mare atenție și răbdare, se introduc noile idei, mai bune, mai curate, mai blânde.

Dacă rămâne timp, se trece și la un alt fel de curățenie, opțională. Spălarea geamurilor, bătutul covoarelor sau lustruirea parchetului.

Super-produsul nostru de curățenie poate fi achiziționat oricând și aplicat de câte ori este nevoie. Recomandarea expertului este măcar de două ori pe an, de sărbători. Măcar! 🙂

 

Nekta

Ce zici?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: