CE SE POATE ÎNTÂMPLA?

Question Mark Illustration

Ai pierdut autobuzul într-o dimineață. Vine întotdeauna altul după el. Serios, ce se poate întâmpla? Întârzii 10 minute la muncă? Ok, întârzii, se mai întâmplă, se mai iartă. Ce se poate întâmpla? Merită nervii și furia la prima oră a dimineții? Nu.

Ți-a dat laptele-n foc. Ce se poate întâmpla? Murdărești oala și aragazul. Se spală. Se curăță. Pentru ce atâta supărare?

Varsă copilul biscuiții pe jos. Revin: ce se poate întâmpla? Bagi aspiratorul în priză și-n două secunde e ca înainte. A meritat să țipi? Pentru atât lucru?

Dormi mai mult astăzi. Nu mai ai timp si de machiaj. Ce se poate întâmpla? Te duci la serviciu cu fața ta „din naștere”. Iaca, năcaz!

Se blochează programul în care lucrezi. Ce se poate întâmpla? Ține de tine să îl deblochezi? Nu. Se repară singur dacă te enervezi? Nu, din nou.

Așadar? Ce se poate întâmpla dacă un autobuz nu este prins la timp, laptele dă în foc, copilul scapă firmituri pe jos, nu ți-ai „gletuit” fața azi sau tool-ul face figuri? În mare parte…NIMIC 😊.

Se poate schimba atitudinea doar. De speakeri motivaționali ne este plin podul, știu, nu mă mai sui și eu la mansardă. Vreau doar să spun că se-ntâmplă minuni dacă ești mai relaxat. Habar n-ai .

Chill, man!

Nekta

Ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: