UNDE TE VEZI PESTE 5 ANI?

„Unde te vezi peste 5 ani?” Nu mă văd nicăieri, mulțumesc pentru întrebare. Dacă, în timpul unui interviu pentru job mi-ar pica această întrebare, am putea foarte bine să punem stop și să nu ne mai pierdem timpul unii altora. Eu nu am un răspuns pentru asta, sau, în niciun caz, răspunsul pe care l-ar vrea angajatorul.

Nu gândesc în perspectivă. Nu îmi fac planuri pentru tot anul. Nu rezerv nici măcar bilete pentru vacanță cu multe luni înainte. Nu spun că e bine cum fac, însă așa funcționez. A fost nevoie de timp și antrenament să ajung să gândesc pentru acum, pentru astazi, pentru, cel mult, week-endul viitor. Încep să cred clișeul acela în care dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă nu trebuie decât să îi spui planurile tale.

„Unde te vezi peste 5 ani?” vine la pachet cu o imensă presiune de care chiar aș vrea să mă lipsesc. Peste 5 ani nu mă văd nici mamă, nici soție model, nici lider, nici conducând o mașină supărată, nici cu un cufăr plin de bani, dacă spre acest vârf se îndreaptă întrebarea. Dacă o să mă ducă pașii în direcția asta, să mă ducă și vedem atunci. Dar nu am un plan în această direcție. Peste 5 ani o să vreau să fiu sănătoasă, în perfectă armonie corp și minte, cum îmi doresc să fiu și săptămâna viitoare, și anul următor, până la finalul vieții. E acesta răspunsul corect? Este o variantă de răspuns admisibilă? Poate obține punctaj de trecere? O să merg pe acest răspuns final.

Sunt preocupată să trăiesc astăzi. Trăiesc intenționat în azi și în acum. Iar acum merg să împătur prosoapele de pe uscător și să beau un ceai de mentă.

Nekta ❤️

__________________

Vă invit să urmăriți și pagina mea Povești Audio by Nekta!

Un gând despre „UNDE TE VEZI PESTE 5 ANI?

Adăugă-le pe ale tale

Ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: