ÎN ZIUA DE AJUN

Anul trecut pe vremea asta căutam o carte de Crăciun, pe care am iubit-o în copilărie, dar pe care am pierdut-o. V-am descris-o din amintiri și cumva, cu greu, i-am găsit titlul pe un grup de cărți, dar era stoc epuizat peste tot. M-am resemnat.

Anul acesta, cu puțin timp înainte de ziua mea, primesc un e-mail pe care chiar eram pe punctul de a-l șterge crezând că e spam, de la un anticariat online din București. Cartea mea era din nou pe stoc. Nu mi-a venit să cred. Am adăugat-o în coș, dar valoarea acesteia era prea mică pentru a fi expediată. Costa undeva sub 4 lei. Am cumpărat încă o carte, doar pentru a atinge valoarea minimă. Pe bună dreptate că lucrurile mici aduc cele mai mari bucurii.

Poate unul dintre cele mai frumoase daruri pe care mi le-au oferit părinții în viața asta au fost poveștile și pasiunea pentru citit. Nu adormeam seara până nu ascultam povestea cap-coadă. Darul meu pentru voi este povestea “În ziua de Ajun”, de Dan Alexandru. Pe mine m-a bucurat și emoționat. M-a întors instant în copilărie. Vreau să împart asta cu voi.

Sărbători de poveste vă doresc! ❄️🎄🤗

(cartea aparține Editurii Vizual, București, 1996; anticariatul online de care vă spuneam este PrintreCarti.ro)

Ce zici?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: